Kofoeds Kant – Kofoeds Skole

MD Anlæg Sjælland har på Kofoeds Kant, i daglig tale også kaldet Kanten, som er Kofoeds Skoles nye café og reception, udført deres nye tilbygning, som er bygget som et cirkelfundament med borede brøndelementer og selvbærende bjælker og terrændækskonstruktioner, der står på brøndfundamenter.

Der har været store krav til tolerancer, da glas er monteret direkte på fundament med en maks. tolerance på 2 mm.

Vi har yderligere etableret landskabsentreprisen med:

  • 170 m2 in-situ støbt hvid belægning med 6 stk. pumper
  • 450 m2 ny belægning i Bellahøjbelægning med kostet overflade
  • 100 stk. nye plantekasser i forskellige størrelser fra 80x80x60 til 220x220x130
  • Tilplantning af alle plantekasser samt 200 m2 bede
  • Cykelstativer

 

Bygherre:
Kofoeds Skole

Rådgiver:
Lilholm & Partnere

Arkitekt:
COBE

Share This