DTU Skylab B374 – Kgs. Lyngby

Udvidelsen på DTU Skylab med en ny bygning på knapt 3.000 m2 er et spændende projekt, som MD Anlæg Sjælland er stolte af, at være en stor del af, da vi har aftale på at lave jord-, kloak-, beton- og landskabsentreprisen.

Den 30. oktober 2019 var én af milepælene i vores arbejde på DTU Skylab, da vi støbte sidste del af terrændækket i stueetagen.

To uger efter støbning, den 13. november2019, var det tid til rejsegilde, hvor ca. 200 håndværkere, entreprenører, DTU-studerende og ansatte samledes for at fejre et stort skridt i færdiggørelsen af den nye bygning. Chefen for DTU Skylab, Mikkel Sørensen, takkede alle os håndværkere for at have gjort en drøm til virkelighed og roste alle for at have været imponerende effektive.

MD Anlæg Sjælland er færdige med jord, kloak og beton i slutningen af november på DTU Skylab, men vender tilbage i foråret 2020, når der skal etableres landskab på området. Vi glæder os til at se det færdige projekt til august 2020.

Nyhed fra DTU Skylab

Bygherre: CAS Bygherre 2
Bygherrerådgiver: Rambøll Danmark, LMH International, mtre aps
Ingeniør: EKJ Ingeniører A/S
Arkitekt: Rørbæk og Møller Arkitekter ApS

Se hele projektet her: DTU SKYLAB

Share This