DTUs succesfulde tech-innovationshub, DTU Skylab, udvider rammerne med en ny bygning på knapt 3.000 m². MDAS har lavet aftale om at udføre jord-, kloak-, beton- og landskabsentreprisen for N.H. Hansen & Søn A/S med opstart i juni 2019.

DTU Skylab

Om projektet

MDAS har i september sikret at bygningens betonelementer, der leveres i bygherreleverance, kunne opstarte montering.
Med de udvidede rammer styrker DTU Skylab sin position som internationalt førende hub for teknologi baseret studenterinnovation og entreprenørskab med faciliteter til at understøtte bl.a. projektmodning og udnyttelse af vækstdrivende teknologier.
Bygninger er muliggjort gennem en generøs donation på 80 mio. kroner fra den A.P. Møllerske Støttefond og er ydermere støttet af DTU med 19 mio. kroner.
Bæredygtighed er i højsæde og som en del af universitetets bæredygtigheds-strategi har DTUs bygherre organisation valgt at lade den nye bygning til DTU Skylab certificere i kategorien DGNB Guld. Det er den første bygning på DTU, der bliver certificeret.
Bygningen indeholder følgende funktioner: ankomstområde, caféområde, produktionskøkken, multisal, 2 laboratorier (et GMO1 lab og et ikke-klassificeret undervisningslab), projektudviklingshal med stort glastag, værksteder, tagterrasse, kontorer, mødefaciliteter mv.
Se videoen nedenfor:

Bygherre:

DTU Campus

Rådgiver:

Rambøll Danmark, LMH International, mtre aps

Entrepriseform:

Hovedentreprise

Projektsum:

DKK 11.000.000

Periode:

Maj 2019 – juni 2020

Areal i m²:

3.000 m²

Klik på printeren nedenfor, og download PDF og/eller udskriv referencekort