Skip to main content

Filter

Tornsangervej 23

MDAS udfører 28.000 m² stor byggemodningssag for at gøre klar til opførsel af 56 nye boliger.
SE MERE

Christiansmindevej

MDAS skal udføre 20.000 m² stor byggemodningssag for at gøre klar til opførsel af 45 nye boliger.
SE MERE

Saint-Gobain Danmark A/S

MDAS udfører nyt centralt logistikcenter for udkørsel af gips til Danmark, Sydsverige og Nordtyskland.
SE MERE

Skyttevænget

Boligblokkene på Skyttevænget i Valby skal gennemgå en fremtidssikrende renovering. Denne renovering omfatter nye klima-tekniske installationer for at opnå en optimal energiforbedring.
SE MERE

Fælledgårdene (Fælledvej)

De 192 boliger, i Fælledgårdene i Roskilde, gennemgår en omfattende renovering, der blandt andet omfatter sammenlægning af lejligheder til tilgængelighedsboliger, isolering af boligernes gavle og etablering af nye badeværelser
SE MERE

Njalsgade

MDAS har for Bach Gruppen København A/S udført ny in situ.belægning ovenpå eksisterende p-kælder i forbindelse med kollegabyggeriet på Njalsgade.
SE MERE

Isbanevej 3

I forbindelse med opførelsen af en ny skøjtehal på Isbanevej 3 i Gladsaxe, har MDAS udført fagentreprise, omfattende af jord, kloak og beton. Målet med projektet er at få skabt et nyt attraktivt og moderne skøjtemiljø.
SE MERE

Ryparken Håndboldhal

Denne renoveringsopgave omhandler en etablering af bygning 5’s nye omklædningsfaciliteter til håndboldhallen.
SE MERE

KEA KBH Lygten 16

I forbindelse med at KEA i 2021 ombygger nye klasseværelser har MDAS stået for beton entreprisen.
SE MERE

Gilleleje Sø- og Havbad

MDAS har udgravet og etableret det nye underjordiske wellness-område i in situ-støbt beton.
SE MERE

Netto Smørum

MDAS har, i forbindelse med totalrenovering af Netto Smørum, stået for etableringen af fundamenter, terrændæk samt nye kloakker til butikken.
SE MERE

Torvegården

MDAS har, i forbindelse med total energi-renovering af Torvegården i Glostrup for boligforeningen FA 09, udført nye vejanlæg mellem boligforeningen og fælleshuse.
SE MERE

Superbrugsen Bjæverskov

MDAS har, i forbindelse med SuperBrugsen i Bjæverskov, fået etableret en ny tilbygning i 2 etager med ny slagterafdeling beliggende i stueetagen med et udvalgt af delikatesser, samt nye administrationslokaler på førstesalen.
SE MERE

Umicore

I forbindelse med ombygningen af Umicore Denmark ApS i Hørsholm, har MDAS udført jord, kloak og beton som entreprise.
SE MERE

Sortedams Dossering

I forbindelse med, at Heimstaden skulle have renoveret deres ejendomme lige ud til Sortedams Dossering, har MDAS udført hovedentreprisen.
SE MERE

Museumsøen Roskilde Havn

På adressen Vindeboder 18 i Roskilde, skal der på den asfalterede grund foran Restaurant Saga Fjord, opføres to nye bygninger.
SE MERE

P-plads RUC

I forbindelse med, at Roskilde Universitet i Roskilde skulle renovere deres store nordlige parkeringsplads, har MDAS stået for fagentreprise.
SE MERE

Albertslund Idrætsanlæg

I forbindelse med, at Albertslund Kommune har fået opført en ny 1.680 m2 stor idrætshal, har MDAS udført fagentreprise.
SE MERE

Jyderup Kvindefængsel

Jyderup Fængsels eksisterende bygninger renoveres og tilføjes tilbygninger på 1.050 m² i alt. I forlængelse blev der desuden opført ca. 400 m² nybyg.
SE MERE

Himmelev 12 boliger

I “landsbyen” Himmelev Gl. Præstegård har MDAS bygget fundamenterne til opførsel af 12 seniorboliger. “Landsbyen” omfatter desuden et plejecenter med 52 boliger samt 16 seniorboliger.
SE MERE

Kokkedal Skole

MDAS har stået for opførsel af ny gangbro på Kokkedal Skole, som bliver ny brand- og adgangsvej mellem Kokkedal Skole Vest og Kokkedal Skole Øst.
SE MERE

Øster Skole – Holbæk

MDAS har stået for rydning af udeareal og gjort plads til det nye anlægsarbejde med ombygning/renovering af Østre Skole i Holbæk.
SE MERE

Albertslund Vest Opdelte boliger Casadana

Sagen omhandler 148 gårdhavehuse i Albertslund, der er bygget i 1963-1965, som skal gennemgå renovering.
SE MERE

Hekla Park

I forbindelse med renovering af Hekla Park idrætsanlæg, beliggende på Amager Fælled i København, har MDAS udført jord-, kloak- og betonentreprisen i fagentreprise.
SE MERE

Bybjergvej

Projektet er en transformation og total ombygning af en del af det tidligere pædagogseminarium fra 1967, UCC Ballerup, hvor de tre bofællesskaber nu har til huse.
SE MERE

DTU SKYLAB B374

DTUs succesfulde tech-innovationshub, DTU Skylab, udvider rammerne med en ny bygning på knapt 3.000 m². MDAS har lavet aftale om at udføre jord-, kloak-, beton- og landskabsentreprisen for N.H. Hansen & Søn A/S med opstart i juni 2019.
SE MERE

Mariehaven

Bebyggelsen Mariehaven i Allerød har fået udskiftet vinduer samt renoveret altaner. MDAS har i den forbindelse udført afskæring af altandæk.
SE MERE

Finsenshave

I forbindelse med renovering af boligkomplekset Finsenshave for Frederiksberg Forenede Boligselskaber, skulle MDAS, som fagentreprenør på jord og kloak, etablere omfangsdræn.
SE MERE

Ottiliavej

MDAS har været fagentreprenør på landskabsentreprisen i forbindelse med totalrenovering af to store kontorbygninger med et samlet areal på 33.000 m².
SE MERE

Interxion – Coromatic

MDAS har bygget Interxions 600 m2 nye datacenter, der er beliggende i Industriparken i Ballerup.
SE MERE

Venligbolig Plus

I forbindelse med opførelsen af 41 nye boliger i det sociale, bæredygtige boligbyggeri Venligbolig Plus på Frederiksberg, har MDAS udført jord, kloak og beton i fagentreprise.
SE MERE

Lærkeparken

MDAS udfører belægningsentreprisen på svalegange og altaner i 3 etagers højde, samtidig med at øvrige entreprenører udfører deres arbejder inde i de nyopførte lejligheder.
SE MERE

Nordsjællands Politi – Station Vest

MDAS har, i forbindelse med Frederikssunds Politi, udført etablering af udendørsfaciliteter og ombygning af carport, til brug af politiets fotovogne, som skal køre ud fra Frederikssund.
SE MERE

Dyhrs Skole

Projektet omfattede etablering af ny trappe til administrationsbygning.
SE MERE

Frederiksborggade 7

Ombygning af butik og lejlighed i beboelsesejendom i indre København. Kælderetagen rummede tidligere en fiskeforretning og efter nedlæggelse af denne blev kælder opfyldt og hævet til gadeniveau.
SE MERE

DTU B116

MDAS har, i forbindelse med renovering af Bygning 116 på Danmarks Tekniske Universitet i Lyngby Campus, udført fagentreprise.
SE MERE

Priorparken – Brøndby

Projektet omfattede etablering af nyt transformerrum med nye transformergrave til NKT Kabelfabrik. MDAS har udført in-situ støbte grave samt terrændæk til oliekølede transformere.
SE MERE

DTU Bygning 358

MDAS har, i forbindelse med renovering af DTU’s bygning 358 til institut, kontorer og undervisning, udført fagentreprise omfattende jord-, kloak-, beton- og landskabsentreprise, hertil udførsel af minipæle.
SE MERE

Byskovskolen

MDAS har arbejdet på Byskovskolen i forbindelse med at skolen har fået konstateret, at etageadskillelsen over krybekælderen var porøs med risiko for sammenstyrtning i deres bygning 64.
SE MERE

Buerne

Albertslund Boligselskab ved BO-VEST har efter beboernes ønske om udvidelse af deres boligareal, lavet et prøvefelt til opførelse af 22 m² tilbygning.
SE MERE

Carlshøj B11

Carlshøj er en selvejet institution, der havde behov for udførsel af blandt andet fugtisolering, omfangsdræn og renovering af kloak med udskiftning af eksisterende fællessystem til nyt separeret kloaksystem herunder nye brønde i plast og beton.
SE MERE

Anlægsarbejde Solrød Kommune

For at højne kvaliteten samt æstetikken på Fredensvej/Håndværkervej i Solrød, havde Solrød Kommune et ønske om at ændre de eksisterende vejforhold.
SE MERE

Vejlebroskolen – Ishøj

MDAS skulle som fagentreprenør på jord, kloak, beton og landskabsentreprisen være med til at udvide Vejlebroskolens kantineområde samt bibliotek med en tilbygning.
SE MERE

Kofoeds Kant – Kofoed Skole

Projektet omfattede fornyelse af rammerne omkring skolen ved at skabe en mere åben, indbydende og udadvendt skole med nye attraktive og veldisponerede udearealer med fleksible rum samt etablere niveaufri adgang med hvide in-situ støbte belægninger ved alle skolens indgange.
SE MERE

Ishøj Bibliotek

Terrændækket blev etableret på kapilærbrydende lag, derefter polystyren inden støbning af 100 mm nyt betondæk. Betondækket blev armeret med rionet i top og bund af pladen, og betonoverfladen blev afleveret glittet.
SE MERE

Teglhuset

Helsingør Kommune ønskede at bygge 14 nye boliger for psykisk udfordrede borgere og MDAS vandt råhusentreprisen i forbindelse med opførelsen heraf.
SE MERE

Ellebo Garden

For Bent Nygaard Sørensen har MDAS fået opgaven med at klargøre til bygningsarbejder i forbindelse med en helhedsrenovering af Ellebo Garden.
SE MERE

Grøndalsvængets Skole

For Jakon A/S skal MDAS, i forbindelse med en ombygning, renovering og kapacitetsudvidelse af Grøndalsvængets Skole, være fagentreprenør på landskabsentreprisen.
SE MERE

Børnehuset Sommerfuglen og Larven

For ASON A/S udførte MDAS fagentreprisen på jord-, kloak- og betonarbejdet, da to eksisterende børnehuse skulle sammenlægges, udbygges og ombygges til ét sammenhængende børnehus – Børnehuset Sommerfuglen og Larven.
SE MERE

Tipperup Allé

For privat bygherre udførte MDAS fundaments- og kloakentreprisen under opførelsen af en murstensvilla i moderne funkisstil.
SE MERE

Sundpark Børnehave og Vuggestue

MDAS var som fagentreprenør på jord-, kloak-, beton- og landskabsentreprisen med til at skabe de nye faciliteter i Sundpark Børnehave & Vuggestue.
SE MERE

Kastelsgården

MDAS skulle som fagentreprenør på jord, kloak, beton og landskabsentreprisen, være med til at skabe de nye faciliteter i daginstitutionen, Kastelsgården.
SE MERE

Højmarksvej

For Søborg Kommune via hovedentreprenør ASON A/S har MDAS udført jord-, kloak-, beton-, murer- og landskabsentreprisen i forbindelse med udbygningen af daginstitutionen på Højmarksvej.
SE MERE

Nørrebro Park Skole

I forbindelse med en helhedsrenovering af Nørrebro Park Skole udførte MDAS klimatilpasningen for hovedentreprenør ASON A/S.
SE MERE

A/B Mariaborg

For hovedentreprenør Strømberg & Sahl A/S har MDAS udført murerentreprisen under renoveringen af Andelsboligforeningen Mariaborgs kælder.
SE MERE

Borgergadehuse

I forbindelse med renovering af gårdarealet omkring ejendommen Borgergadehuse har MDAS foretaget nedrivning samt jord-, kloak-, beton-, membran- og belægningsarbejdet for Strømberg & Sahl A/S.
SE MERE

Hjortekærbakken

For Elindco Byggefirma A/S har MDAS udført jord-, kloak- og betonentreprisen i forbindelse med opførelsen af en privat liebhavervilla.
SE MERE

Magnoliabakken

For Kaj Ove Madsen, Aarhus har MDAS stået for landsskabsentreprisen under opførelsen af 32 nye boliger på Magnoliabakken i Søborg.
SE MERE

Dyssebakken

For privat bygherre etablerede MDAS indkørsel og terrasse på Dyssebakken 7B i Hellerup.
SE MERE

Irma Humlebæk – Slagter

I forbindelse med opførelsen af en slagterafdeling i Irmas butik i Humlebæk har MDAS udført nedrivning samt beton- kloak- og murerentreprisen for Kaj Ove Madsen, København.
SE MERE

Hermodsvej

For privat bygherre har MDAS stået for anlægsarbejdet i forbindelse med opførelse af nyt helårshus på 151m².
SE MERE

EF Mariendalsvej

MDAS har for andelsboligforeningen Mariendalsvej nedbrudt eksisterende støttevæg og opbygget en ny samt etableret renovationsoverdækning og cykelparkering.
SE MERE

Lundbeck Bygning V

For Jakon A/S har MDAS udført beton- og kloakentreprisen ved ombygning af Lundbecks Bygning V.
SE MERE

Irma Greve – Slagter

I forbindelse med opførelsen af en slagterafdeling i Irmas butik i Greve, har MDAS udført nedrivning samt beton- og kloakentreprisen for Kaj Ove Madsen, København.
SE MERE

St. Magleby Skole

I forbindelse med udbygningen af St. Magleby Skole har MDAS udført landskabsentreprisen for Elindco Byggefirma A/S.
SE MERE

A/B Hannoverholmen

For Tømrermester Jim Jensen A/S har MDAS indgået i entreprisen i forbindelse med gårdsaneringen for andelsboligforeningen A/B Hannoverholmen.
SE MERE

Hjorthøjvej

I forbindelse med opførelsen af en 1500m² lukket landbrugshal på en svinegård har MDAS for privat bygherre lagt colocsten i hele hallen.
SE MERE

Irma i Greve

Da der skulle opføres en Irma-butik i Greve, udførte MDAS jord-, kloak-, beton-, og landskabsarbejdet på rammeaftale for Kaj Ove Madsen, København.
SE MERE

Fakta Kærdammen

Da Fakta på Kærdammen i Brøndby skulle udvide med 400m² etablerede MDAS fundamentet for Kaj Ove Madsen, København.
SE MERE

Emdrupvej Taghave

For Kaj Ove Madsen, København har MDAS omlagt en taghave for en andelsboligforening på Emdrupvej.
SE MERE

Ålsgårdecentret

I forbindelse med opførelsen af et nyt butikscenter i Ålsgårde har MDAS i rammeaftale med Kaj Ove Madsen, København udført jordarbejde, kloakarbejde og landskab.
SE MERE

Høng Gymnasium

For Vækst og Miljø A/S har MDAS udført landskabsentreprisen i forbindelse med etablering af en ny spisesal på Høng Gymnasium.
SE MERE

Dyhrs Skole – Slagelse

For privat bygherre har MDAS etableret en ny skolegård ved Dyhrs Skole.
SE MERE

Brådebæksvej

MDAS har for privat bygherre udført landskabsentreprisen i forbindelse med etablering af for- og baghave, stisystem samt indkørsel.
SE MERE

Søllerød Sø

For en privat bygherre har MDAS udført en omfattende landskabsentreprise på 1500m² for- og baghave.
SE MERE

Diverse højvandslukke

De seneste års mange skybrud med efterfølgende vandskader har givet et øget fokus på forebyggelse af oversvømmelser på private matrikler.
SE MERE

Diverse fundamenter

MDAS laver typisk fundamenter til 3-6 enfamilies parcelhuse om året.
SE MERE